FCE - ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ ЗА ЕВРОПА

Description of your first forum.
Правила на форума
Регистрацията в този форум е безплатна! Ние настояваме да спазвате нашите правила и политика, без значение дали това Ви харесва или не. Ако искате да прекратите регистрирането, кликнете тук, за да се върнете във форума. Ако не сте съгласен с правилата напуснете форума веднага! При посещението на сайта КАВКАЗКА ОВЧАРКА.BG, преглеждането, достъпа до или използването по друг начин на всяка от услугите или събраната информация, Вие се съгласявате да спазвате следните условия за ползване. Ако не искате да се обвържете с нашите Условия единствената Ви възможност е да не посещавате, преглежате или използвате по друг начин услугите на КАВКАЗКА ОВЧАРКА.BG. НАПУСНЕТЕ САЙТА НЕЗАБАВНО АКО НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ!!! Въпреки че администраторите и модераторите в КАВКАЗКА ОВЧАРКА.BG ще се опитат да държат всички нежелателни мнения на страна, за нас е невъзможно да разгледаме всичко. Всички съобщения изразяват мнението на автора и нито собственикът на КАВКАЗКА ОВЧАРКА.BG, нито (създателите на сайта) ще бъдат отговорни за тяхното съдържание. Съгласявайки се с тези правила, Вие декларирате, че няма да изказвате каквито и да е мнения, които са обидни, вулгарни, сексуално ориентирани, омразни, нападателни или други, които нарушават моралните закони. Хората които пишат обвинения в публичното пространство срещу когото и да е било, моля да си аргументират въпросите конкретно с имейл и адрез и телефонен номер за да бъдат доказани обвиненията към това лице. Притежателите на КАВКАЗКА ОВЧАРКА.BG запазват правото да изтриват, променят, местят или затварят всяка тема и правилата, по всяко време и поради каквито и да е причини..

FCE - ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ ЗА ЕВРОПА

Мнениеот admin » Пет Фев 27, 2015 7:06 pm

FCE - ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ ЗА ЕВРОПА
admin
Site Admin
 
Мнения: 23
Регистриран на: Сря Мар 05, 2014 9:32 am

ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ ЗА ЕВРОПА

Мнениеот admin » Пет Фев 27, 2015 7:53 pm

НА 16/07/2014 Е СЪЗДАДЕНА /FCE/ ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ ЗА ЕВРОПА КЪМ /IKU/ С БУЛСТАТ - 176730647 - СЪС СЕДАЛИЩЕ ГРАД СОФИЯ И УПРАВИТЕЛ ТОДОР ПЕНЧЕВ ТОДОРОВ И ПРЕДСЕДАТЕЛ ГЕОРГИ ХРИСТОВ МЛАДЕНОВ - ОТГОВОРНИК ПО РАЗВЪДНАТА ДЕЙНОСТ НА КАВКАЗКА ОВЧАРКА ЗА БЪЛГАРИЯ. ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТТА НА СДРУЖЕНИЕТО СЕ ИЗРАЗЯВА В РАЗВЪДНА ДЕЙНОСТ И СЕЛЕКЦИЯ - РЕГИСТРАЦИЯ НА РАЗВЪДНИЦИ В БЪЛГАРИЯ. ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ МОГАТ ДА СЕ ЗАПИШАТ В КЛУБА НА /FCE/ КЪДЕТО ЩЕ ИМ БЪДЕ ИЗДАДЕНА ЧЛЕНСКА КАРТА И ЩЕ МОГАТ ДА СИ РЕГИСТРИРАТ РАЗВЪДНИЦИ ЗА КАВКАЗКА ОВЧАРКА НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ СЪГЛАСНО ПРАВИЛАТА НА ФЕДЕРАЦИЯТА И МЕЖДУНАРОДНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА КИНОЛОЖКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА IKU. НА ВСЕКИ ПРИТЕЖАТЕЛ НА ПОРОДАТА КАВКАЗКА ОВЧАРКА ЩЕ МУ БЪДЕ ИЗДАДЕНО МЕЖДУНАРОДНО РОДОСЛОВИЕ НА КУЧИЛОТО. С ТАЗИ ЧЛЕНСКАТА КАРТА НА FCE - ВСЕКИ МОЖЕ ДА УЧАСТВА В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ИЗЛОЖБИ КОИТО ЩЕ БЪДАТ ПРОВЕДЕНИ В БЪЛГАРИЯ. ЦЕНАТА НА ЧЛЕНСКАТА КАРТА Е 25 ЛЕВА ЗА ЕДНА ГОДИНА А ИЗДАВАНЕТО НА РОДОСЛОВИЕ НА КУЧЕНЦЕ Е 20 ЛЕВА ЗА ЕДИН БРОЙ, РОДОСЛОВИЕТО СЕ ИЗДАВА В РАМКИТЕ НА ЕДНА СЕДМИЦА. ВСЕКИ КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА СТАНЕ ЧЛЕН НА ФЕДЕРАЦИЯТА ПО КИНОЛОГИЯ ЗА ЕВРОПА МОЖЕ ДА СЕ ОБАДИ НА СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНИ - ВИВАКОМ - 0878999900 - ГЛОБУЛ - 0897999900 - М-ТЕЛ - 0889099909 -
admin
Site Admin
 
Мнения: 23
Регистриран на: Сря Мар 05, 2014 9:32 am

Re: FCE - ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ ЗА ЕВРОПА

Мнениеот sando » Съб Фев 28, 2015 5:18 pm

Аз ще членувам с удоволствие,ще членуват и трима мой приятели,по простата причина,че предишния клуб беше пълна порнография.Той и сега е,някой да е чул тази година да има клубна изложба ????
sando
 
Мнения: 108
Регистриран на: Нед Мар 30, 2014 8:46 pm

Re: FCE - ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ ЗА ЕВРОПА

Мнениеот radostin » Съб Фев 28, 2015 6:28 pm

Сашо-ти прочете ли кои е управител? Има една много подходяща приказка-със стари курви ,нов бардак не става.Но като цяло му пожелавам успех на Тошко,а и днес е именник-да е жив и здрав .На мен лично вече ми е все тая за клубове,сдружения и т.н. всичко си е интереси и затова ще си стоя в старият клуб,поне докато не видя нещо наистина променено изцяло в новият.
radostin
 
Мнения: 22
Регистриран на: Нед Май 18, 2014 6:21 am

Re: FCE - ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ ЗА ЕВРОПА

Мнениеот sando » Съб Фев 28, 2015 8:58 pm

Да,Радо.знам кой е управител и това не ме притиснява,аз винаги давам шанс на новите идеи ,мен също не ме интересуват клубе,родословия и т.н.т, затова аз съм единствения който напусна клуба по собствено желание преди месеци(за това.че не съм съгласен с политиката която провежда УС на клуба),на приказки недоволни много, но на действия никой не ме последва, и знаеш ли защо,защото няма как да вадите родословия на кученцата, който ще имате,нали е така ? Или от любов към Ерджан ?Някак си не е мъжкарско,това което ме питаш.
sando
 
Мнения: 108
Регистриран на: Нед Мар 30, 2014 8:46 pm

Re: FCE - ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ ЗА ЕВРОПА

Мнениеот radostin » Нед Мар 01, 2015 7:27 am

Сашо ,аз нещо не мога да те разбера-защо не сме те последвали? Аз лично не се отказвам като видя трудност,да аз съм ЗА да се махне Ерджан.Както видя не аз се завъртях в последната секунда на събранието за да си запазя поста и не аз му позволих да си прави каквото иска,толкова факти за нередности на събранията му дадох на Тошко и то във форумът,вкл.че ти Митака и още сумати други хора гласувахте без право на първото ви събрание,както и адски много други бяха допуснати по същата схема на второто за да се преизбере ЦЕЛИЯТ УС-имаше ли реакция -винаги съм му бил опозиция и ще се боря с начина му на управление докато стане това ,а не да се отказвам,но ми писна само аз и по едно време и ти да говорим а другите само да гледат сеир,затова и сега чакам УС да стане жертва на собственото си безхаберие,то Тошко беше първият,ще последват още .Защото от както свалиха Десислава(настъпа Тошко) и нямаше вече отчетност дори кои е член не се знаеше -поне на теб няма какво да ти обяснявам-ще видим в този клуб как ще са нещата -ще се радвам да са по добре,но както ти казах-същите хора,същите проблеми.Същото беше и с откриването на БРКС -хора от БРФК си направиха БРКС.А за родословията можем да си ги вадим откъдето поискаме ,дори и от БРФК има начин да заобиколим клубът вкл. от Украина и Русия можем да си ги вадим-това е най-малкият проблем добре знаеш какви са ни позициите там,също знаеш че родословията ни остават при нас ,така че и да не ги вадим е все тая.


А сега и въпрос към членовете на новият клуб-при вас кучета НЕ кавказки овчарки ,но с документи на такива ще се допускат ли до разплод? И още по важното,с какво този клуб ще е РАЗЛИЧЕН от другият-ще има ли правила които ще се спазват от ВСИЧКИ без изключение?
radostin
 
Мнения: 22
Регистриран на: Нед Май 18, 2014 6:21 am

Re: FCE - ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ ЗА ЕВРОПА

Мнениеот albenaekspres » Нед Мар 01, 2015 5:41 pm

Радо, много добре знаеш че родословието не определя дали кучето е кавказка овчарка или не е, също така и клуба който го е издал това нещо не го определя, с две думи това нещо е започнало преди много години и никой не може да го поправи и няма закон който може да гарантира, че кучето е кавказка овчарка. В стария клуб имаше много интриги между развъдчиците на КО и затова Тошко напусна клуба а също и Санди, аз съм третия който напусна клуба поради редица причини които не искам да ги казвам. Засега има доста желаещи които искат да се запишат в новия клуб и сигурно ще последват и други хора които ще напуснат стария клуб и ще дойдат в новия клуб. Най-важното е да се създаде истинска организация в която да членуват хора, които наистина са коректни и да държат за развитието на новия клуб Кавказка Овчарка. Всеки който има желание да се присъедини към новия клуб е добре дошъл, що се отнася до това че кучетата дали е кавказка овчарка или е друга порода това не е работа на клуба. Всеки развъдчик отговаря сам за себе си, какво развъжда, затова искаме да организираме изложби на които хората да опознаят породата кавказка овчарка. За изминалите изложби все не можеха да се отделят средства, за да се направи една хубава изложба където да има много участници, по друг начин казано, на изложбата идват 5 кучета и едното става шампион, след като липсват участници. Затова ще има и правила които трябва да се спазват от всички. Сега и аз ще спонсорирам изложби, че преди все нямаше пари за изложби, а това е една от причините за което Тошо се махна, защото всичките изложби се организираха от него и все имаше проблеми.
albenaekspres
 
Мнения: 162
Регистриран на: Пет Мар 07, 2014 5:38 pm
Местоположение: София

Re: FCE - ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ ЗА ЕВРОПА

Мнениеот albenaekspres » Пет Апр 10, 2015 3:33 pm

И сега какво, днеска случайно разбрах че са ме изгонили от клуба на БРФК. Голяма загуба няма що, а също и Тошо, Радо и Божо са го изгонили само че не разбрах защо не са ни пуснали предизвестие, :D :D :D за да ме уведомят, както каза Сашо това си е пълна порнография :D :D . Пример, отивам да си вадя родословия в БРФК и се оказва че винаги нещо не е наред, всеки път ми слагат глоба затова че съм закъснял, само и само да ти вземат парите, след това се оказва че някое от моите кучила са им объркали родословията :D, вместо женско са го написали че е мъжко, хайде пак разправии, след като вече съм продал всичките кученца, купувачите ме питат защо тука пише женско вместо мъжко. Аз не знам какво да им отговоря, можеш ли да продадеш кученце за 1500 лева и документите да не са му в ред. Къде е истината за документите как се вадят родословия в БРФК. Я по добре да си купя цял клуб, барабар с шефовете им и кучетата с родословията и със всичките им документи и да нямам главоболия. :D :lol: :D :lol: :lol: :lol:. Така е хората като си нямат работа, се чудят как да си направят дразги помежду си. Затова отиваш и си правиш собствен клуб, и никой посмъртно да не може да те изгони. Имам 42 кучета и като ми объркат родословията на малките трябва да ходя един месец за да ги оправям. :lol: :lol: :lol:. ОООО....Господи в коя държава живеем - ААААААААА вярно бе ние сме в България. :D :D. Специално Аз напуснах клуба с Тошко заедно и решихме да си направим собствен клуб, след като не съм платил членския си внос за 2015 година, това означава че не искаме да членуваме в БРФК, а не че са ни изгонили, имам си пари да си отворя 1000 такива клуба. Така че хората дето приказват глупости че са ни изгонили да им стане ясно с какви пари разполагам. Само искам да допълня, че само ние двамата с Тошко в България сме международни съдии и хората ни канят да им съдим кучетата по изложби в цял свят.
albenaekspres
 
Мнения: 162
Регистриран на: Пет Мар 07, 2014 5:38 pm
Местоположение: София

Re: FCE - ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ ЗА ЕВРОПА

Мнениеот radostin » Съб Апр 11, 2015 4:49 pm

Е какво да правиш,които не прекланя глава пред шефа и го гонят а основанието за нас е че сме му плюли кучетата(шефа нашите не ги плю въобще и не звъня на всеки един по отделно да им обяснява какви кангали гледаме).Все тая загубата за нас не е голяма,но начинът и подмолните игри мен лично ме дразнят.А родословия могат да се вадят от десетки места,организаций и дружества.Качествените кучета не ги правят родословията или организациите.
radostin
 
Мнения: 22
Регистриран на: Нед Май 18, 2014 6:21 am

Re: FCE - ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ ЗА ЕВРОПА

Мнениеот albenaekspres » Пет Апр 17, 2015 4:00 pm

То за звъненето по телефона май им е станал навик, :lol: :lol: че като купих моите кучета, в Мартен.BG веднага започнаха да звънят на Тошо всички и да го питат какво става, като че ли не са виждали кучета. :D Отивам в Русия с пари и си купувам каквото ми хареса и всичко живо започва да се дразни, не виждам смисъл някой да ми завижда, но изглежда че някои хора завистта им е вродена злоба, и не могат да я преодолеят. :twisted: :twisted: :twisted: А сега за капак направихме и ФЕДЕРАЦИЯ ПО КИНОЛОГИЯ ЗА ЕВРОПА. Някои хора, със сигурност не могат и да спят. :D :lol: :D :lol:
albenaekspres
 
Мнения: 162
Регистриран на: Пет Мар 07, 2014 5:38 pm
Местоположение: София


Назад към Общи

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron